MONSTER HIGH 2012 ΚΟΥΚΛΕΣ

 Τον τελευταίο καιρό, μήπος έχεται παρακολουθήσει της νέες monster ταινίες. Ας δούμε τους ήρωες καλύτερα. Η δεύτερη καινούργια ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ MONSTER ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ή ESCAPE FROM THE SKULL SHORES, που είναι βασισμένη στις αμέτρητες περιπέτειες που περνάνε οι ήρωες σε ένα μυστηριόδες νησί. Υπάρχουν και άλοι χαρακτήρες στην ταινία ( tv special ) απλός δεν εμφανίζοντε σαν κούκλες.
Η πρώτη  καινούργια ταινία είναι η ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΑΚΟΥΛΟΡΑ ή WHY DO GHOULS FALL IN LOVE?, που μιλάει για τα γενέθλια του γλυκού monster, Ντρακουλόρα, που τα γενέλεια της είναι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σε κούκλες υπάρχουν μόνο οι ήρωες που φωρούσανε κάποιο χαρακτηριστικό ρούχο, αν και θα μπορούσαν στην Ελλάδα να κυκλοφορίσουν και ο Βαλεντίνος και η Αγάπη που έχουνε πραγματικά σούπερ ρούχα και μοντέρνα αξεσουάρ. Υπάρχει και διαφήμιση για αυτό το σχέδιο.


Εδώ είναι η τρίτη ταινία που ακόμα δεν έχει πεχτεί σε ελληνικό κανάλι. Ονομάζεται FRIDAY NIGHT FRIGHTS, και το θέμα είναι ένα σούπερ, αθλητικό, monster σπορτ που λατρεύουν τα αγόρια, όμως μία ομάδα ( σκληρή ) θα βγάλει τα αγόρια έξω από το παιχνίδι και έτσι τα κορίτσια πρέπει να πέξουν. Στην ομάδα είναι και η Ντρακουλόρα, η Κλοντίν, η Ρομπέκα και η Βένους και αγωνίζονται για το μεγάλο πρωτάθλημα.





 

 Τώρα κυκλοφορεί και το σχέδιο haloween από την νέα μεγάλη ταινία GHOULS RULE που πιθανόν θα έρθει στην Ελλάδα ( η ταινία, γιατί οι κούκλες κυκλοφορούν ήδη ) το 2013. Σε κούκλες έχουν βγεί η Φράνκι ( πρωταγονίστρια ταινίας ), η Ντρακουλόρα, η Κλοντίν, η Κλειώ και η Άμπι ενώ στην ταινία πρωταγονιστούν και άνθρωποι μαθητές.